Renske Kroeze is met het familiepaard Irma Peternella (Baltic x Indoctro x Voltaire) derde geworden in de CCI2* tijdens Outdoor Horst. De 17e plaats in de dressuur was niet erg opvallend maar de foutloze cross en het foutloze springparcours brachten haar mooi naar de derde stek. Het scheelde voor de overwinning maar 0,3. Winnares werd de Belgische Lara de Liedekerke-Meier met Pumpkin de la Liniere (v. Gemini XX) die 4,8 strafpunten kreeg bij het springen Tweede werd met hetzelfde puntentotaal als de winnares de Deen Jakob Binder Struck met Voila Esprit (v. Valentino) die het met een springfout net zo spannend maakte.

Tim Lips bewandelde de omgekeerde weg. Met Iguazu werd hij met de tweede plaats in de dressuur al de hemel ingeprezen maar de twee balken bij het springen lieten hem op plek 9 belanden. Met Janeiro de la Croix Renard Z werd hij 8e omdat hij de cross niet foutloos kon lopen, anders was dat goed geweest voor de overwinning.

Klik hier voor de uitslag

Foto Chrystel Photography: Renske Kroeze met de hengst Magic Coconut

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz