Emmelie Scholtens is met de hengst Desperado op de vijfde plaats geëindigd in Aarhus in de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen. Denise Nekeman werd met Boston STH dertiende. De wedstrijd werd gedomineerd door de Deense deelnemers.

Emmelie Scholtens en de veertienjarige hengst Desperado kregen van de internationale juryleden een score van 79.990%. Daarmee werden ze vijfde in het veld dat gedomineerd werd door de Deense combinaties die de plaatsen 1 tot en met 4 innamen.
Desperado was in de Kür op Muziek, de echte wereldbekerwedstrijd, beter en scherper dan in de Grand Prix op zaterdagavond waarin hij als negende eindigde. Een mooi begin van het indoorseizoen voor Scholtens en Desperado.

Denise Nekeman en Boston STH werden in Aarhus zowel in de Grand Prix als in de Kür dertiende. Thalia Rockx deed van zich spreken met de overwinning in de Kür op muziek U-25 met Verdi de la Fazenda.

Klik hier voor de volledige uitslag

Foto Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz