De eerste èn de tweede internationale rubriek van het vernieuwde Indoor Friesland waren voor de 17-jarige Hilde Veenstra. Ze was met haar zeventienjarige merrie After Pleasure Toltien (v. For Pleasure) de beste in de 1* twee fasen-rubriek. Tweede werd Pietrix de Vries met Diamantina (v. Larimar 7), de derde prijs was voor Lars Demeersman met Helena d’Hyrencart (v. Volancer Hero).

Ook de tweede twee fasen rubriek voor de 1*-deelnemers was voor de Friezin. Met haar elfjarige ruin Gideon Dis (v. Corland) klopte ze Jorinde Dolfijn met de achtjarige ruin Justique (v. Bustique). Derde werd de Engelse Sally Hopkinson, die rijdt voor Stal Schuttert, met de twaalfjarige ruin Fadograaf (v. Vigaro).

Marc Houtzager wint eerste 1m50
Marc Houtzager heeft met zijn tienjarige ruin Holy Moley (v. Verdi TN) de eerste zware rubriek van Indoor Friesland gewonnen. Van de 43 combinaties mochten er 15 terugkomen voor de barrage. Tweede werd knap Willem Greve met de elfjarige hengst Grandorado TN N.O.P., derde werd voor België, maar inmiddels toch ook zeker voor Nederland Annelies Vorsselmans met de twaalfjarige hengst Kurly vd Gorten (v. Thunder vd Zuuthoeve).

Foto Digishots

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz