Zaterdagavond, voorafgaand aan de Grote Prijs van Indoor Friesland, gaan vijf grootheden uit de Nederlandse springsport onder leiding van Lammert Haanstra in gesprek over hun herinneringen aan het vroegere Indoor Friesland en over hun hoogte- en dieptepunten uit de sport. Het belooft een uniek gesprek te worden tussen mannen die stuk voor stuk heel veel hebben betekend voor de Nederlandse en mondiale springsport.

Het team van Indoor Friesland is trots en vereerd dat Franke Sloothaak, Jos Lansink, Johan Heins, Hans Horn en Jeroen Dubbeldam alle vijf positief hebben gereageerd op dit initiatief. De levende legendes dragen allen Indoor Friesland een warm hart toe en willen graag een bijdrage leveren aan een succesvolle terugkeer van het evenement in Leeuwarden.

Hans Horn heeft in 1967 nog meegedaan aan de eerste editie van het concours, Jos Lansink heeft er meerdere keren gereden, Johan Heins won er in 1974 de Grote Prijs, Franke Sloothaak deed dat in 1993 en Jeroen Dubbeldam won er de voorlopig laatste Grote Prijs in 2007.

Voorafgaand aan SLTN Grote Prijs

De levende legendes nemen plaats in de piste rond 19.30uur waarna om 20.00 uur de afsluitende SLTN Grote Prijs van Indoor Friesland begint. Zowel het ronde tafelgesprek als de SLTN Grote Prijs zijn live te volgen via Horse & Country. Ga naar https://indoorfriesland.frl/tickets om te kijken of er nog toegangskaarten te koop zijn.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz