Tuigpaardenvoorman Lammert Tel is woest. Op het concours in Tolbert vonden actievoerders het nodig om allerlei vernielingen aan te richten. Voor de goede tip looft hij € 10.000,- uit!

Tel vertelt: ‘Afgelopen zaterdag mochten we een fantastisch concours beleven in Tolbert. Helaas zijn er momenteel wat activistische clubjes die wat minder gecharmeerd zijn van onze paardensport en zijn er in ieder geval van een twintigtal personenauto’s banden lek gestoken en is onze vrachtwagen eruit gepikt om bekrast te worden en zijn de banden van Linda haar showwagen lek geprikt. Dit alles heeft tussen 16.00 en 22.00 plaatsgevonden.’

‘Wij herstellen onze schade en lappen de bandjes en gaan met veel plezier verder met het voorbereiden van Tolbert 2023 dit keer met gepaste beveiliging. Van de vernielingen zal aangifte worden gedaan. Heeft u ook schade dan hoor ik dat graag. De tip die leidt tot aanhouding van de daders zal worden beloond met EUR 10.000,00.’

Klik hier

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz