Weinig paardenmensen gaven er nog wat voor maar het gaat toch gebeuren: onder de naam Goubergh Equestrian & Events Centre BV gaan per 1 september 2022 de activiteiten in Roosendaal weer van start. Bram van der Pluijm en zijn vader Leon van der Pluijm pakken het opnieuw weer op.

Een aantal jaren hebben de activiteiten stilgelegen. De financiering voor de grootse plannen om een nieuwbouw en uitbreiding te realiseren kwam er niet. In april 2022 is het centrum via een gedwongen executieverkoop in andere handen overgegaan. Deze investeringsmaatschappij zal met de de fam. Van der Pluijm onder auspiciën van springruiter Bram van der Pluijm en zijn team een divers pallet aan activiteiten nieuw leven inblazen.

Het gaat om stalling & pension van paarden, verhuur van de accommodatie om eigen indoor of outdoorwedstrijden te organiseren, organisatie van wedstrijden binnen de vereniging Goubergh, organisatie van allerlei evenementen,

Het team van Den Goubergh is er zich van bewust dat er veel en intensief zal moeten worden gewerkt om het oude niveau te bereiken maar heeft er zin. Volg de ontwikkelingen op de Facebook pagina van Den Goubergh.

Klik hier voor de Facebook-pagina

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz