[responsive_menu_pro]

Frans Burgers heeft geluk gehad. Niet dat hij met bijna 4 seconden verschil de M-finale van de Almelose Ruiterdagen won met Legen Lex TL (Grandorado TN x Breitling). Hij versloeg Iris Hakvoort die haar best deed maar toch op 2 en 4 terecht kwam. Nee, de Almelose Ruiterdagen hadden last van het enorme aantal concoursen dat in heel Nederland georganiseerd wordt op dezelfde dag. Er is weinig regie meer. Het is super jammer dat zo’n prachtig traditioneel evenement met een berg vrijwilligers niet meer deelnemers krijgt. Nu moesten er twee rubrieken met resp. 2 en 6 deelnemers geschrapt worden, waardoor het solarium van Kylix als hoofdprijs in de M-finale terecht kwam. Naast de waardebon van rubriekssponsor Kees Smit Tuinmeubelen. Intussen doet de organisatie er alles aan om het ruiters en amazones naar de zin te maken: ze vragen om suggesties voor verbeteringen omdat ze gedreven zijn om dit prachtige concours een toekomst te geven!

Klik hier voor de uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz