[responsive_menu_pro]

Finn Boerekamp heeft met de hengst Je Suis Equus Tame de 1m40-hoofdrubriek van Jumping Heeswijk gewonnen. De zoon van Qlassic Bois Margot uit een Quaprice Bois Margot x Laudanum XX-moeder is eigendom van Jan Greve, de familie Van der Vleuten en de familie Van den Oetelaar. Eerder werd de hengst door Maikel van der Vleuten gereden, Finn Boerekamp heeft hem sinds ruim een maand onder het zadel.

Het 1m40 als afsluiting van vijf dagen springsport in Heeswijk betrof een klassiek met barrage waarvoor zich 8 van de 18 deelnemers kwalificeerden. Tweede werd op ruim twee seconden Piet Raijmakers met Jaloubet (v. Baloubet du Rouet), derde werd Gabryella Dufour met Frans Wilricks (v. Ustinov).

Het 1m30 eerder op de dag, een proef met 35 deelnemers en maar 7 barragekandidaten, was voor Amber Fijen met Jacintha van het Kriekenhof (v. Winningmood). Koen Leemans reed Gem vd Riloo Z (v. Gemini CL XX) naar de tweede plaats, derde werd Kevin Olsmeyer met Jonas (v. Dakar VDL).

Yannick Jansen van Grunsven reikt in Heeswijk de prijs uit namens sponsor Bouwbedrijf Van Grunsven aan Finn Boerekamp met Je Suis Equus Tame.

Klik hier voor de uitslagen

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz