[responsive_menu_pro]

In zijn column adviseert scheidend KNHS-directeur Theo Fledderus de paardenwereld om de huidige beweging in relatie tot natuur en milieu te volgen en op de wensen te acteren. Ondernemer Geert-Frans Wasserberg van Pensionstal De Kawei reageert daarop in Horses.nl: ‘Ik wil hierbij echt niet aangeven dat we onze ogen moeten sluiten voor dierenwelzijn en duurzaamheid. Echter wel met de kanttekening dat dit door een klein clubje mensen op de kaart gezet wordt en waar we het nooit goed voor kunnen gaan doen.’ Het is overigens de vraag of de KNHS (inclusief aannames als ‘een van de grootste exporteurs van producten van land- en tuinbouw’) zich op deze wijze achter de politiek moet gaan scharen. De werkelijkheid kon in de toekomst wel eens heel anders uitpakken.

Lees hier de column van Theo Fledderus

Lees hier de reactie van Geert-Frans Wassenberg in Horses.nl

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz