[responsive_menu_pro]

De laatste rubriek van het CDI Exloo komt op naam van Robin Heiden met Gasmonkey met een percentage van maar liefst 79.417%. Robin was alle dagen al de sterkste en liet vandaag een ijzersterke kür zien met schitterende muziek. Ook Marten Luiten danste met zijn Killer door de baan wat hem een tweede plaats opleverde met een mooie score van 77.758%. Jo-Anne Koch en Darabel behaalde met 74.108% de derde plaats.

Officials, sponsoren en bezoekers hebben kunnen genieten van vier dagen mooie sport, talentvolle combinaties, prachtige muziek en een fantastisch team vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om dit CDI te organiseren.

Uitslag Grand Prix Sales Kür op muziek Young Riders:

1) Robin Heiden – Gasmonkey – 79.417%

2) Marten Luiten – Killer – 77.758%

3) Jo-Anne Koch – Darabel – 74.108%

Het CDI is een belangrijke observatiewedstrijd voor de kaderleden en vindt van 2 t/m 5 juni a.s. plaats op het Hippisch Centrum in Exloo. De startlijsten en uitslagen staan op www.hippischcentrumexloo.nl.

Foto Digishots

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz