[responsive_menu_pro]

Dekhengst Beauty W en zijn amazone Esmee Boers waren vandaag oppermachtig in de VOF Scholtens kür op muziek voor ponyruiters. Esmee stelt haar pony zeer deskundig voor en de jury zette haar dan ook unaniem op één met een percentage van maar liefst 76.417%.

Tweede is Bridget Lock met Don Davino Horsepoint met een percentage van 73.585% en op de derde plaats vinden wij Veerle van Hof met Vinkenhof Xander met een percentage van 73.417%. De top 5 scoorde vandaag allemaal boven de 73% een knappe prestatie van onze ponyjeugd.

Uitslag VOF Scholtens Kür op muziek pony’s

  1. Esmee Boers – Beauty W – 76.417%
  2. Bridget Lock – Don Davino Horsepoint – 73.583%
  3. Veerle van Hof – Vinkenhove Xander – 73.417%

Het CDI is een belangrijke observatiewedstrijd voor de kaderleden en vindt van 2 t/m 5 juni a.s. plaats op het Hippisch Centrum in Exloo. De startlijsten en uitslagen staan op www.hippischcentrumexloo.nl De wedstrijden zijn live te volgen via de livestream van Clip my Horse.

Foto Digishots

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz