[responsive_menu_pro]

De Onori Fashion & Gifts individuele Junioren proef is gewonnen door Micky Schelstraete met Knight Rider. Na een ijzersterk begin op vrijdag weet ze ook vandaag de overwinnen te pakken met een mooie score van 72.647%. Rowena Weggelaar en Don Quichot behalen de tweede plaats met 71.618% voor Micky Schelstraete met Gregwaard die een score van 70.931% en de derde plaats behaald.

Uitslag Onori Fashion & Gifts Individuele proef:

  1. Micky Schelstraete – Knight Rider – 72.647%
  2. Rowena Weggelaar – Don Quichot – 71.618%
  3. Micky Schelstraete – Gregwaard – 70.931%

Het CDI is een belangrijke observatiewedstrijd voor de kaderleden en vindt van 2 t/m 5 juni a.s. plaats op het Hippisch Centrum in Exloo. De startlijsten en uitslagen staan op www.hippischcentrumexloo.nl De wedstrijden zijn live te volgen via de livestream van Clip my Horse.

Foto Digishots

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz