[responsive_menu_pro]

De Katoele Subsidie Experts Intermediaire I Prijs is vanavond met overmacht gewonnen door Daphne van Peperstraten met haar paard Greenpoint’s Hotmail. Voorzitter van de jury Jacques van Daele vertelt na afloop dat hij genoten heeft van Daphne en haar Hotmail. Hij vindt Daphne echt een voorbeeld zoals zij haar kür rijdt, gedurfd en met originele lijnen. Daphne stijgt er wat hem betreft dan ook met kop en schouders bovenuit. Op de tweede plaats staat Quinty Vossers met Inferno en Kebie van der Heijden wordt vanavond derde met haar paard Hashtag.

Uitslag Katoele Subsidie Intermediaire I Prijs

  1. Daphne van Peperstraten – Greenpoint’s Hotmail – 75.490%
  2. Quinty Vossers – Inferno – 71.415%
  3. Kebie van der Heijden – Hashtag – 69.895%

Het CDI is een belangrijke observatiewedstrijd voor de kaderleden en vindt van 2 t/m 5 juni a.s. plaats op het Hippisch Centrum in Exloo. De startlijsten en uitslagen staan op www.hippischcentrumexloo.nl De wedstrijden zijn live te volgen via de livestream van Clip my Horse

Foto Digishots

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz