[responsive_menu_pro]

In de Paas Totaalafbouw Individuele proef voor pony’s wint Bridget Lock in Exloo met een mooie score van 72.342%. Bridget reed een goede proef met een sterk galopgedeelte en mooie overgangen met haar stoere pony Don Davino Horsepoint. De nummer twee Veerle van Hof had haar Vinkenhove Xander ook mooi voor elkaar. Veerle kwam binnen voor een 8 en reed een correcte proef waarin ze haar pony actief voorstelt en nette overgangen rijdt.

Uitslag Paas Totaalafbouw Individuele proef:

  1. Bridget Lock – Don Davino Horsepoint – 73.342%
  2. Veerle van Hof – Vindenhove Xander – 72.162%
  3. Maddy Dijkshoorn – Boogie de L’Aube – 71.216%

Het CDI is een belangrijke observatiewedstrijd voor de kaderleden en vindt van 2 t/m 5 juni a.s. plaats op het Hippisch Centrum in Exloo. De startlijsten en uitslagen staan op www.hippischcentrumexloo.nl De wedstrijden zijn live te volgen via de livestream van Clip my Horse.

Foto Digishots

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz