[responsive_menu_pro]

Marten Luiten is vandaag de winnaar van de Reus Advocatuur U25 prijs. Marten en Fynona dansen op het CDI in Exloo naar een schitterende score van 75.450%. Marten heeft een hoge moeilijkheidsgraad in zijn kür met fantastische muziek. Marten weet zijn verhaal te vertellen en rijdt ook echt zijn proef op de muziek. Tweede is Nico Nyssen met Farrington met een score van 75.110% voor Thalia Rockx met Verdi de la Fazenda met 74.610%.

Uitslag Reus Advocatuur U25 prijs:

  1. Marten Luiten – Fynona – 75.450%
  2. Nico Nyssen – Farrington – 75.110%
  3. Thalia Rockx – Verdi de la Fazenda – 74.610%

Het CDI is een belangrijke observatiewedstrijd voor de kaderleden en vindt van 2 t/m 5 juni a.s. plaats op het Hippisch Centrum in Exloo. De startlijsten en uitslagen staan op www.hippischcentrumexloo.nl De wedstrijden zijn live te volgen via de livestream van Clip my Horse.

Foto Digishots

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz