[responsive_menu_pro]

De politie heeft tot nu toe 35 tips binnengekregen over de doodschoten wolf die werd gevonden in Stroe. Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedde dinsdag aandacht aan de zaak. De politie zoekt uit of er bruikbare tips tussen zitten.

De wolf werd in oktober vorig jaar door een voorbijganger gevonden langs de Stroeërschoolweg. Uit onderzoek van de politie bleek dat een uur eerder, om 8.45 uur, twee mannen op de plek stonden waar de wolf lag. Beide mannen droegen een blauwe overall. Ze stonden bij een witte bestelauto en een grijs/blauw busje, met daarachter een kleine paardentrailer. De politie wil graag weten wie deze mannen zijn en vraagt getuigen zich te melden. Voor de gouden tip in deze zaak ligt een beloning van 16.000 euro klaar, die de Faunabescherming door crowdfunding bijeenbracht.

Klik hier voor de uitzending van Opsporing Verzocht

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz