Op woensdag 2 maart is Wilma van Bergen overleden. Samen met haar man Henk heeft ze haar leven gewijd aan de dressuursport, vooral vanuit het Nijmeegse park Brakkesteyn waar ze het monumentale stalgebouw uit 1916 als rentmeesters beheerden. Het was aan het begin van deze eeuw de plaats voor het NK Dressuur. De laatste jaren woonden Henk en Wilma in het Duitse Kranenburg, vlak over de grens bij Nijmegen. Wilma was al langer ziek, een jaar geleden werd bij haar uitgezaaide borstkanker vastgesteld, wat ze via sociale media met haar intimi deelde.

Het afscheidsbericht meldt: Zij zorgde goed voor haar naasten, had al haar vrienden enorm lief en zette zich voor de volle 100% in voor haar klanten waarmee de relaties vaak uitgroeide tot innige vriendschappen. Niet als laatste was zij de perfecte vrouw voor Henk; loyaal, gepassioneerd, motiverend en liefhebbend. Zij maakte het allemaal mogelijk.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz