[responsive_menu_pro]

De hengstenkeuring van het NRPS vindt morgen en overmorgen 17 en 18 februari plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Het worden twee volle dagen met op donderdag de ponyhengsten (22 aanmeldingen) en de springpaarden (9 aanmeldingen), en op vrijdag de hele dag dressuur (27 hengsten aangemeld).

De opzet van de hengstenkeuring heeft een kleine aanpassing ondergaan: de presentatie in de tweede bezichtiging wordt namelijk iets uitgebreid.

Het programma met de deelnemers en tijdsindeling staat hier (donderdag): https://nrps.nl/nieuws/i932/tijdschema-hk-donderdag-17-februari en hier (vrijdag): https://nrps.nl/nieuws/i933/tijdschema-hengstenkeuring-vrijdag-18-februari-2022.

Beide dagen zijn live te volgen via ClipMyHorse.

Ondanks het wegvallen van de corona-beperkingen, was het voor de donderdag niet meer haalbaar voor de KNHS om het evenement volledig vrij te geven voor publiek; over de vrijdag wordt wat toeschouwers betreft nog met de KNHS onderhandeld.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz