Op 22 en 29 januari verzorgt Gulsah Kaya Karasu online Engelstalige workshops over paardenvoeding. Dr. Karasu publiceert in toonaangevende magazines als Equus Horse Magazine of the United States of America en ze is als lector en onderzoeker verbonden aan Hogeschool Van Hall Larenstein.

Gulsah Karasu heeft meer dan 15 jaar ervaring in alle aspecten van paardenvoeding: voor sportpaarden, fokmerries en jonge paarden maar ook als het gaat om voeding bij aandoeningen als koliek, maagzweren, insulineresistentie, spieraandoeningen, hoefbevangenheid en aandoeningen van de luchtwegen. Ze promoveerde in Wenen, gaf ls in Liverpool en werkte in haar vakgebied in Engeland, Turkije en de Verenigde Staten. Ze heeft meer dan 30 wetenschappelijke artikelen op naam en is verbonden aan de European Society of Veterinary Comparative Nutrition. Sinds een paar jaar woont Gulsah Karasu met haar familie in Nederland.

Voor meer informatie mail naar aggequinenutrition@gmail.com of bel 0625-395468.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz