Merel Blom en Elaine Pen wisten niet te imponeren in het WK voor jonge eventingpaarden in het Franse Le Lion d’Angers. De Duitse Anna Lena Schaaf rondde het kampioenschap winnend af met een onberispelijk springparcours met Lagona (Lavagon x Cartani), tweede werd de Fransman Nicolas Touzaint met Fibonacci de Lessac (Carinjo x Bright Silver), derde de Italiaanse Rebecca Chiapperoguiliano met Bonmahon Chelsea (Chellsini Z x Ramiro B).

Voor veel publiek kreeg Elaine Pen met de 6-jarige Kite Man (Hoppaling Cassidy x Orame) vandaag een balkje in het springparcours wat haar totaal op 42,4 bracht, goed voor de 24e plaats van de 45 deelnemers. Met Kiss Me Kato (Up To Date x Creool) moest ze drie balken toestaan wat haar totaal op 57,1 bracht, goed voor de 34e plaats.

Elaine Pen met Kite-Man

Merel Blom kon met Denim (Dinken x Ibisco XX) haar goede dressuurscore geen vervolg geven in de cross country waar ze van de 7e op de 37e plaats belandde. Het springparcours van vandaag zonder balken maar met een kleine tijdsoverschrijding bracht haar totaal op 57,3 wat een 35e plaats betekende in de eindrangschikking.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz