Na de succesvolle start op vrijdag 8 oktober in IJsselmuiden staat zaterdag 23 oktober de tweede selectiewedstrijd in Denekamp op het programma. Er komen ruim 220 combinaties aan de start.

Om 09.00 uur wordt er begonnen met de rubriek voor de zes- en zevenjarige paarden over een tweefasen speciaal parcours. Aansluitend om ongeveer 10.30 uur zal worden begonnen met de vijfjarigen, die eveneens een tweefasen speciaal parcours verrijden. De slotrubriek van de dag begint ongeveer om 14.00 uur. Deze vierjarigen rubriek met maar liefst 95 paarden op de startlijst gaat over één omloop en wordt door een vakjury beoordeeld op techniek, vermogen en het gaan tussen de hindernissen. In Denekamp bestaat de vakjury uit Caroline Müller en Mark Dijkstra.

Plats van handeling is Manege “de Zonnebeek”, Brandlichterweg 68 in Denekamp. De toegang is gratis.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz