Merel Blom heeft met de 7e plaats na de dressuur bij de zesjarige paarden een goede uitgangspositie voor het vervolg van het WK voor jonge eventingpaarden in het Frans Le Lion d’Angers. Met Denim, zoon van de Diarado-zoon Dinken uit een moeder van de Volbloed Ibisco en dan een Holsteinse moederlijn, scoorde ze in het veld van 45 deelnemers 71.51%, wat een score van 28,5 betekent. Op kop staat met een score van 25,8 de Duitse Anna Lena Schaaf met Lagona (Lavagon x Cartani), waarvan de moeder vier kinderen heeft die alle succesvol in de spring- en eventingsport lopen.

Elaine Pen staat met Kiss Me Kato (Up to Date x Creool) op de 16e plaats met een score van 32,3, ex aequo met Karin Donckers met Pinokkio (Gemini XX x Montebello la Silla)

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz