Het Nederlands voltigeteam is 4e geworden op CHIO Aachen. Nooit eerder heeft een Nederlands team zo’n hoge klassering op het meest prestigieuze CHIO van de wereld behaald.

‘Na het onderdeel compulseries stonden we al op de 4e plaats en die mooie plaats konden we in de kür vasthouden. Het ging erg goed in de kür. Ons paard Rubin Royal was heel erg braaf en liep super in deze imposante arena,’ vertelt Cynthia Danvers van het team Roy Rogers uit Bilthoven.

‘Renske van Schaik, die ook in het team zit, startte ook individueel, ze behaalde een geweldige 8e plaats op het paard CSI. CSI had de p[ twee na beste paardenscore had in de beslissende ronde van de kür.’

Op zondag staat de Nations Cup op het programma , wellicht dat het team daar nog een plaatsje kan stijgen

Klik hier voor de uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz