Jody van Gerwen heeft in het Belgische Bonheiden goede zaken gedaan. in de hoofdrubriek van vandaag, een 1m45 direct op tijd voor de 2*-deelnemers, werd ze derde met de BWP-merrie Inebelle van’t Welthof (Takashi van de Berkenbroeck x Querlybet Hero, gefokt door Lieve Weltjens). Op de foto rijdt ze de merrie in de Black Horses Cup van 2018.

De beste van de 55 deelnemers was de Ier Richard Howley met Arlo de Blondel (v. Tlaloc M x Kassidi, f. Ruel). De Belgische Evelyne Putters kwam het dichtst bij hem in de buurt met Eye of the Tiger (v. Carambole x Corleone, f. Sanders), die eind vorig jaar door William Schreuder via de SLF Auction van Harrie Smolders, Walter Lelie en Nies Fabrie verkocht werd.

Maureen Bonder werd in deze rubriek tiende met de 11-jarige Flierefluiter (Tygo x Salamon).

Klik hier voor de resultaten

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz