Er kan online geboden worden op de springpaarden van Black Horses Auction! Het aanbod bestaat uit maar liefst 31 interessante springpaarden en zaterdag 24 juli vanaf 20.00 uur loopt de online veiling af. Ga naar www.blackhorses-auction.nl, registreer als bieder en bied mee op de dressuurcollectie!

Maar liefst 31 springpaarden zijn opgenomen in de collectie van Black Horses Auction. De collectie biedt voor ieder wat wils; van driejarige springpaarden tot een goedgekeurde hengst met ervaring op CSI5*-niveau en van een fokmerrie uit de familie van Classic Touch tot een vijfjarige hengst uit de stam van Usha van ’t Roosakker. Captain Cooper (foto) is een van de springpaarden.

Veterinaire gegevens
Alle veilingpaarden zijn voorzien van recente veterinaire rapporten. De sportpaarden zijn volledig röntgenologisch gekeurd en zowel de röntgenopnames als de verslagen hiervan zijn te vinden op de veilingwebsite. De fokmerrie is klinisch gekeurd en ook hiervan is het rapport eenvoudig in te zien. Op de veilingpagina van ieder veilingpaard kunt u de veterinaire gegevens vinden onder ofwel het tabblad ‘Documenten’ ofwel te klikken op de link ‘Veterinaire documenten’.

Meer informatie
Er is de komende dagen nog de mogelijkheid om de veilingpaarden te komen bezichtigen en/of uitproberen. Hiervoor kunt u een afspraak plannen met Carlo van Kaathoven ( +31653246473 ). Voor meer informatie over de veiling kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via info@blackhorses-auction.nl of telefonisch met Peter van der Waaij ( +31623412073 ) of Jasper van der Waaij ( +31650879021 ).

Dressuurpaardenveiling: vanaf dinsdag 20 juli, 12.00 uur tot vrijdag 23 juli, 20.00 uur

Springpaardenveiling: vanaf woensdag 21 juli, 12.00 uur tot zaterdag 24 juli, 20.00 uur

Veilingwebsite: www.blackhorses-auction.nl

Dressuurcollectie: https://bit.ly/BHA-DR2021

Springcollectie: https://bit.ly/BHA-SJ2021


Quew Z (Quickly de Kreisker x Carthago)

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz