De Black Horses Auction is terug in 2021! Na een geslaagde dressuureditie in augustus 2020 veilt Stoeterij Black Horses eind juli van dit jaar een interessante collectie dressuur- én springpaarden. Eigenaar Jan Vink wil geïnteresseerden van over de hele wereld de kans bieden om beloftevolle paarden uit de bekende Stoeterij Black Horses aan te schaffen. Op vrijdag 23 juli worden de dressuurpaarden online afgeslagen en op zaterdag 24 juli loopt de springpaardenveiling af.

Op vrijdag 23 juli loopt de dressuurveiling af, bestaande uit een groep veelbelovende driejarige dressuurpaarden en enkele hoogst interessante fokmerries in de dressuurrichting. Nakomelingen van toptalent Indian Rock, de wereldberoemde Damon Hill en ook bewezen hengsten als Gribaldi, Don Schufro en Florencio vormen de dressuurcollectie.
 
De springpaardenveiling sluit op zaterdag 24 juli; een diverse groep paarden boordevol talent. Van driejarige springpaarden tot reeds internationaal geklasseerde springpaarden: de springcollectie biedt mogelijkheden op alle gebieden.
 
Binnen enkele weken publiceert Black Horses Auction de dressuur- en springcollectie. Meld je nu alvast aan voor de nieuwsbrief en houd de komende weken de website en de social media kanalen van Black Horses Auction in de gaten!

Klik hier voor meer informatie

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz