De paardenwereld is weer een initiatief rijker: Paarden-taxi.nl. Het mooie: het is een platform waar alleen gecertificeerde vervoerders met de juiste vergunningen een plek krijgen en waarin geen tussenpersonen actief zijn. Nieuwe vervoerders en verhuurders kunnen zich aanmelden!

‘Betrouwbaar vervoer van jouw kostbare bezit’, dat is de kreet van paarden-taxi.nl. Zoek eenvoudig naar een vervoerder in de eigen regio en neem direct contact op. Geen tussenpersonen maar direct persoonlijk contact.

Paarden-taxi.nl biedt ook een overzicht van verhuurders waardoor je eenvoudig in je eigen regio een paardenvrachtwagen kunt huren en zelf op pad kunt gaan.

Uiteraard is op een beginnend platform ook ruimte voor nieuwe vervoerders en verhuurders. Als je kunt laten zien dat je je zaakjes voor elkaar hebt en dat je een echte professional bent, kun je je aanmelden en krijg je een eigen pagina met al je bedrijfs- en contactgegevens. Perfect voor het werven van nieuwe klanten en uitstekend voor de vindbaarheid van je bedrijf en website op Google. Om ook tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de eenmansrijders of kleine vervoerders biedt paarden-taxi.nl ook de mogelijkheid om de eigen paardenvrachtwagen te verhuren. Een ideale mogelijkheid om bij te verdienen met een auto die toch een (groot) deel van de tijd stil staat.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz