Edward Gal heeft in Opglabbeek ook de 3* Grand Prix Freestyle van de CDI3* gewonnen. Met Glock’s Total US (v. Totilas) reed hij naar de overwinning met een totaal van 83,735%, bijna 7% beter dan de eerstvolgende.

Dat was Adelinde Cornelissen die met Aquido (v. Undigo) het dichtst in de buurt kwam met een score van 76,810%. De derde plaats was voor Marlies van Baalen met Ben Johnson (v. Johnson TN) met 76,740%. Thamar Zweistra werd met Hexagon’s Double Dutch (Johnson TN) vier met 76.405%, waarmee het Nederlandse feestje compleet was, tenminste wat betreft de prijswinnaars. Want op plek vijf kwam Lynne Maas met Electra (Jazz x Olympic Ferro) die 74.455% in de boeken bracht.

De andere tien deelnemers kwamen niet uit Nederland.

Klik hier voor de resultaten

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz