Op zondag 2 mei en maandag 3 mei worden maar liefst twéé bixiedagen georganiseerd in De Peelbergen in Kronenberg. Het beloven leuke dagen te worden voor de kinderen, ook omdat het thema cowboys en indianen is! In één dag tijd zijn bijna alle inschrijvingen voor de eerste dag al vol. Doordat er zo veel aanvraag is, en we allemaal graag weer willen beginnen, is er een extra bixiedag op maandag bijgekomen. Nieuw is ook de mogelijkheid om BB dressuur te rijden voor kinderen tot 13 jaar, waarvoor geen startpas nodig is. Wel moeten alle deelnemers op 2 en 3 mei lid zijn van de KNHS.

Vanaf 16 uur vanmiddag kun je ook voor de extra dag en de BB-dressuur inschrijven. De dagen zijn op en top geregeld, het is mooi aangekleed, er zijn voldoende aardige juryleden en heel veel vrijwilligers om te helpen. Voor elke deelnemer is er een goodiebag die opgehaald kan worden door de drive through. Er is de hele dag door begeleiding en er zijn per combinatie gelukkig twee begeleiders toegestaan. Laten we hopen dat op 2 en 3 mei ook het terras geopend mag worden.

Klik hier om in te schrijven

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz