De vijfde editie van Driving Valkenswaard International wordt dit jaar gehouden van 28 juli tot en met 1 augustus 2021. De KNHS heeft de organisatie voor 2021 en 2022 de O-status toegekend. Dat betekent dat de landenwedstrijd vierspannen voor Nederland in Valkenswaard gehouden wordt op de terreinen van wereldkampioen Boyd Exell. Dat laatste laat de KNHS weg in een persbericht.

Voorzitter Ludo Hertroijs: “Driving Valkenswaard International kent dit jaar de vijfde editie. Een menwedstrijd met alle internationale topteams. De toevoeging van de landenwedstrijd maakt het plaatje compleet. Bovendien is het ook interessant voor de vierspanrijders. We stijgen nu naar een viersterren-status en dat levert extra punten op voor de Wereldbekerkwalificatie ranking. Maar buiten dat: het is voor ons een blijk van vertrouwen en waardering.”

DVI is één van de laatste belangrijke meetmomenten voor het EK vierspannen in Boedapest en het WK tweespannen in Kronenberg. Beide FEI-kampioenschappen worden in de eerste helft van september gehouden.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz