De springamazones Annette Wolf en Ingrid van der Weiden hebben besloten te gaan samenwerken. Opleiding, het hogere werk en verkoop, dat zijn de woorden die op de combinatie van toepassing zijn.

Ingrid van der Weiden heeft haar stal in Westbeemster, Annette Wolf in Hilversum. Het is de bedoeling dat Annette enkele dagen per week in Westbeemster is: ‘In principe begin ik met drie paarden: een wat jonger paard, een goeie 8-jarige en een ouder ervaren paard. Ik ken Ingrid nog van 20 jaar geleden, het is me altijd bijgebleven dat zij ongelofelijk goed kon paardrijden, een vrouw met kennis van zaken. Ze heeft zich in de handel heel goed ontwikkeld en het is fijn om zo iemand met al haar connecties naast me te hebben staan.’

Op stal in Hilversum staan ook nog paarden, zoals de 12-jarige Tangelo van de Zuuthoeve x Burggraaf, het paard van haar vader: ‘Inderdaad, we hebben Ewoudje nog! Het gaat heel goed, hij heeft alleen een beetje last van corona-kilo’s maar dat komt wel weer goed.’

Ewoud J blijft een van de wedstrijdpaarden waarvoor ook de circuits in het buitenland nu belangrijk worden: ‘Daar gaan we mee beginnen vanaf het zomerseizoen, er is inderdaad werk aan de winkel! Ik denk dat we in de nieuwe samenwerking samen een leuke combi voor de toekomst hebben!’

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz