Het is gelukt om voor de Nederlandse dressuurtop op 13 en 14 februari in Tolbert een wedstrijd te organiseren. Daarmee komt er een broodnodig observatiemoment op weg naar de Olympische- en Paralympische Spelen van Tokio. De strijd in Tolbert is een officiële Kadervorming en Uitzendwedstrijd (K&U) en zal tevens tellen voor de KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie.

De wedstrijd is in verband met de geldende coronamaatregelen alleen voor kaderleden, aangevuld met de betere Nederlandse Grand Prix combinaties. Daarnaast komt een aantal U25 en Paradressuur combinaties aan de start. Voor alle andere categorieën zijn wedstrijden helaas nog niet toegestaan.

De zware tour ruiters kunnen van start in de Grand Prix en de Grand Prix Special. Beide dagen worden mede mogelijk gemaakt door Roelofsen Horse Trucks. Publiek is niet toegestaan, maar er wordt alles aan gedaan om een livestream te realiseren.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz