Marina Burger is vanmiddag gehuldigd tot Fokker van het Jaar in de fokrichting Gelders paard! Marina is een groot liefhebber van het Gelders paard en nauw betrokken bij de organisatie van verschillende evenementen.

Algemeen bestuurslid Rene van Klooster ging langs bij Manege de Paardesprong in Neerijnen om deze eervolle prijs uit te reiken aan Marina Burger. Haar Gelderse paarden staan gestald bij Manege de Paardesprong van Sander de Leeuw, zodat ze kunnen worden uitgebracht in de sport. Niet alleen onder het zadel, maar ook aangespannen laten de fokproducten van Marina hun talenten zien. De veelzijdigheid van het Gelders paard is voor Marina namelijk een ontzettend belangrijk speerpunt in de fokkerij.

Sportdag van het Gelders Paard
Marina fokt niet alleen Gelderse paarden, ze is ook nauw betrokken bij de jaarlijkse Sportdag van het Gelders paard. Jarenlang was ze mede-organisator van dit evenement waarbij Gelderse paarden hun veelzijdigheid laten zien. “Wat een verrassing! Dit is geweldig”, reageert de trotse fokker als ze uit handen van Rene de sjerp, oorkonde en cheque ontvangt die bij de titel Fokker van het Jaar 2020 horen.

foto @Krachtpatsers by LVWS 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz