Op de nieuwe locatie van haar bedrijf, Manege Hillegersberg in Bergschenhoek, is Antoinette Diks bij het lesgeven van haar leerlingen onverwacht overvallen met haar uitverkiezing tot Hippische docent/instructeur van het jaar 2020. Uit de ruim vijftig inzendingen koos de jury, bestaande uit Gonneke Leereveld, Johan Folmer en Patrick van der Meer, Diks als winnares. Marlies Reibestein, bestuurslid van Stichting HIP (Hippische Innovatieve Projecten) verraste de winnares op haar thuisbasis.

Jury voorzitter Leereveld: ”Docent & instructeur Antoinette Diks brengt vele facetten van de paardensport bij elkaar. Ze combineert ondernemerschap in haar eigen vijf sterren Manege Hillegersberg, met haar werk als docent Paard bij Lentiz en bestuursfunctie bij de stichting ORUN. Ze heeft altijd veel extra aandacht voor het begeleiden van bijzondere mensen en het inzetten van paarden als middel om tot groei te komen. Zij doet dat met gedrevenheid, precisie en betrokkenheid.”

De winnares was onder de indruk van de lovende woorden uit het juryrapport.  ”Dit is de mooiste prijs die ik ooit kan krijgen. Ik heb zo’n mooi vak, hier leef ik voor!” aldus Diks.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz