Ben Platzer wordt de opvolger van Elbert Koelewijn als voorzitter van het jurycorps van het NWPCS (Welsh Stamboek).Platzer was in het verleden ook jaren voorzitter van het jurycorps.

Louis Roeters, bestuurslid fokkerijzaken: “We zijn blij met de komst van Ben Platzer als interim juryvoorzitter. Met de hengstenkeuring voor de deur is het prettig om de ervaring van Ben toe te kunnen voegen aan ons sterke jurycorps. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst.’’

De hengstenkeuring van het stamboek staat gepland op 12 en 13 februari. Vanwege de geldende COVID-19 maatregelen zal deze hengstenkeuring zonder publiek georganiseerd moeten worden, maar de keuring zal voor iedereen gratis te volgen zijn via ClipMyHorse.tv. Platzer kan dus direct aan de slag met zijn jurykorps, er zijn zo’n 100 nieuw te keuren hengsten aangemeld voor de hengstenkeuring.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz