In de BWP Hengstenkeuring in Lier zijn de afgelopen dagen 41 springhengsten en 5 dressuurhengsten doorverwezen naar de derde fase. van de 41 springhengsten waren er 33 BWP-gefokt. Alleen Suus Kuyten kreeg als Nederlandse inzender een hengst bij deze elitegroep: Sultan de Muze (Hunters’ Scendro x Vigo d’Arsouilles). Martien en Frans Burgers brachten de Nederlande inbreng in bij de vijf dressuurhengsten, hun Negotiator (Hometown x Krack C) mag naar de derde fase.

Drie hengsten van Stal van de Sande (twee For Ferrero’s en de Jarville) en een van Mark den Teuling en Stal Brouwer (Painted Black x Contender) moesten verstek laten gaan vanwege hun test in Ermelo. Zij mogen in de derde fase hun tweede fase-presentatie doen.

Klik hier voor alle naar de derde fase doorverwezen hengsten

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz