Tom Schellekens is de week in Lier goed begonnen. In de openingsrubriek, een proef voor 5- en 6-jarige paarden, werd hij van de 95 deelnemers 3e met Quinton Z (Quiwi Dream x Casall) x Capitol I). Net iets beter was Hessel Hoekstra met Jackpot R (Eldorado van de Zeshoek x Lupicor x Goodtimes), de overwinning was voor de Belg Roy van Beek met Quiro R Z (Quannan R x Rex Z).

In de rubriek voor 7-jarige paarden op woensdag reed Tom met Isabel (Captain Cooper x Nonstop x Concorde) naar de vijfde plaats. De Belg Cyril Cools ws hier de beste met Nantelle van T&I (Jes van het Lindehof x Richebourg x Jokinal de Bornival uit een enorm sportrijke merrielijn).

Op donderdag pakte Tom met Isabel de 4e plaats, winnaar werd Holly Smith met Billy Sarafina (v. Otangelo).

Klik hier voor de uitslag bij de vijf- en zesjarige
Klik hier voor de uitslag bij de zevenjarige

Klik hier voor de uitslag bij de zevenjarige op donderdag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz