Nederland gaat zoveel als mogelijk is op slot voor een paar weken. In deze poging om zo snel als mogelijk is weer terug naar normaal te gaan, wordt ieders medewerking gevraagd. Solidariteit heet dat. Maar ja, wil je een paar dagen toch op concours? Joh, ga lekker naar De Peelbergen en trek je nergens iets van aan. In deze accommodatie waar KNHS-bestuurslid Hendrix een van de bepalende figuren is, kun je tot en met vrijdag terecht voor oefenparcoursen tijdens een Training CSI. Huur gewoon een stal voor drie dagen. In de instructies van diezelfde KNHS wordt opgeroepen om de reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken en wat betreft oefenwedstrijden: ‘Er kunnen dus uitsluitend leden van de eigen vereniging, stal of manege deelnemen en er mag geen publiek aanwezig zijn.’ Gerco Schröder, Yves Houtackers, Floor Deckers en noem maar op: ze leven schijnbaar in een andere wereld waarin je met elkaar niks te maken hebt. Behalve dat het nergens op lijkt wat deze personen doen, is deze houding van De Peelbergen ook kwalijk naar andere organisaties die zich wel aan de regels gaan houden en voorlopig geen activiteiten kunnen organiseren.

Klik hier voor de deelnemerslijsten

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz