Op zaterdag 26 en zondag 27 september organiseert HJEH Holland samen met het equestrian Centre de Peelbergen een kennismaking met de disciplines Hunter & Equitation. De zaterdag is voor oefenrondes, de zondag is een echte wedstrijd.

Zaterdag worden in ochtend de oefenrondes gejureerd door USHJA Jury Desiree Johnson en gecoacht door trainer Joan Scharffenberger-Laarakkers. In de middag zijn er twee springrondes over een volledig wedstrijdparcours met een tussentijds feedback-moment.

Op zondag is er een wedstrijd voor jong en oud. De dag heeft Hunter en Equitation rubrieken voor alle leeftijden, ook is er een speciale rubriek voor kinderen tot en met vijf jaar. Tot slot eindigt de dag met een Open Hunter Derby, een parcours op 110 cm waarbij gelet wordt op ritme, techniek, balans en samenwerking.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz