Het WK voor jonge springpaarden in Lanaken gaat niet door. Het evenement zou van 16 tot 20 september hebben plaatsgevonden in Lanaken.

De organisatie laat weten dat ze tot op het laatste moment hebben geprobeerd om een event te organiseren dat veilig was voor ruiters, paarden, fokkers, bezoekers en medewerkers maar dat bleek niet mogelijk vanwege de nieuwe bepalingen die door de Belgische overheid zijn opgelegd.

“Uiteraard is het jammer dat we één van de mooiste events van het jaar moeten afgelasten”, zegt Stephan Ellenruch van de FEI. springcommissie “Het was geen makkelijke beslissing om te maken maar zolang de impact van COVID-19 er is, moeten we gezondheid als hoogste prioriteit hebben.’

De selecties voor het WK voor Jonge Paarden zouden gehouden tijdens de Blom Cup en de Van Mossel Automotive Bokaal in manege De Molenheide in Schijndel.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz