WeAllRide organiseert de 1ste online landenwedstrijd Nederland – België  Deze landenwedstrijd wordt thuis in de eigen rijbaan of in een manege gereden. Deze zomer vinden er 2 selectieronden voor plaats in landenteam & landenfinale 1e selectie 15 juli t/m 14 aug, 2e selectie 15 aug t/m 14 sept, Landenfinale 23 september. De klassen die worden verreden zijn de Categorie 2 klassen: Basis, Licht, Middelzwaar, Zwaar, Zeer Zwaar. 

Hoe werkt het? De deelnemer laat de proef filmen en stuurt de video via WeAllRide naar de jury, die de proef op afstand op een scherm beoordeelt. Die beoordeling, het protocol, ontvangt de deelnemer binnen 48 uur. 

WeAllride is een initiatief van oprichters Rens Plandsoen en Renée de Graaf. “Wij hebben in 2019 dit platform gelanceerd om de paardensport leuker en toegankelijk maken voor iedereen: Paarden hoeven niet vervoerd te worden waardoor stress kan worden voorkomen”.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz