Maikel van der Vleuten heeft voor het tweede weekend op rij in het Franse Saint-Tropez met Dana Blue de 4* Grote Prijs gewonnen!

Direct in het eerste weekend van Saint-Tropez won Van der Vleuten met Dane Blue de Grote Prijs. In dit tweede weekend ging hij verder waar hij gebleven was en schreef andermaal de hoofdrubriek op zijn naam. Maikel prijst zijn topper Dana Blue. “Ik ben echt heel blij met dit paard. De merrie wil net als ik heel graag
winnen en vandaag lukte alles weer heel goed.”

In de barrage mochten maar liefst 16 combinaties van start, dus het was vooraf al duidelijk dat het snel moest als je wilde winnen. Maikel ging voortvarend van start met de altijd super gretige merrie, maar was vooral in het tweede deel van het parcours razendsnel. Duitse topruiter Daniel Deusser kwam met Killer Queen VDM het dichtste in de buurt van de Van der Vleuten en werd met 0,3 seconde achterstand tweede.

Ook Jur Vrieling heeft zijn paarden fijn in vorm in deze tweede week van het concours. Met KM Chalcedon eindigde Vrieling als zevende in deze Grote Prijs.

Kijk hier voor alle uitslagen van het concours
Kijk hier  voor de gehele uitslag van de Grote Prijs

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz