De Duitse kampioenschappen voor jonge pony’s en paarden gaan door, maar wel in een andere vorm dan we gewend zijn: zonder publiek, zonder stands én het zal twee weken duren. Voor springen en eventing staat nu 26 t/m 30 augustus gepland, voor dressuur en rijpaardenproeven 2 t/m 6 september.

Grote evenementen zijn in Duitsland, net zoals in België en Nederland, tot 1 september verboden. De Duitse kampioenschappen voor jonge paarden, die van 2 tot 6 september zouden plaatsvinden, vallen daar wel net buiten maar toch werd er besloten om geen risico’s te nemen.

Standhouders zullen er dus niet zijn en ook publiek is niet welkom. De kampioenschappen kunnen wel via een livestream gevolgd worden. Nieuw is ook dat de kampioenschappen in totaal twee weken duren om het aantal personen op het terrein zo laag mogelijk te houden. 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz