Vanwege de coronacrisis heeft het bestuur van de Prinsjesdag Veulenveiling besloten om vanaf juni, online veulens te gaan veilen. De veilingen zullen op de derde dinsdag en woensdag van de maand plaatsvinden.

De eerste editie vindt plaats op dinsdag 16 en woensdag 17 juni. De veulens zullen live worden geveild via het online veilingplatform Prinsjesdag Online. Veulenveiling Prinsjesdag streeft ernaar deze online veilingen tenminste tot september maandelijks te organiseren.

Ondertussen brainstormen het bestuur en de organisatie van Veulenveiling Prinsjesdag door over de mogelijkheden wat betreft de geplande veiling van 15 en 16 september en worden de ontwikkelingen rondom de corona-maatregelen nauwlettend in de gaten gehouden. Veulenveiling Prinsjesdag tast alle opties af en hoopt spoedig een definitief besluit te kunnen nemen omtrent de jaarlijkse veiling in september.

De inschrijvingen voor de online edities zijn geopend, aanmelden kan via de website www.prinsjesdag.eu. De centrale selectiedagen komen voor 2020 te vervallen, maar inachtneming van alle overheids- en RIVM-protocollen heeft de selectiecommissie graag met u contact omtrent het selecteren van uw veulens.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz