Op vrijdag en zondag zijn er nog startplaatsen bij Indoor De Meierij in Schijndel. Op zondag staat de Grote Prijs op het programma, waar de winnaar 500,- mee naar huis krijgt. Die afsluitende rubriek van Indoor De Meierij wordt voorafgegaan voor de B-, L-, en M-rubriek. Op vrijdag begint de dag met het L, dan het M, Z en ZZ, waarna de BB- en B-rubriek wordt verreden.

Wauw… wat een gave extra prijzen mogen we weggeven bij de Wim de Kisbokaal! De beste amazone in deze rubriek mag zich heerlijk laten verwennen bij Neeltje’s Beautysalon. Er ligt namelijk voor deze amazone een prachtige waardebon twv 100,00 klaar. En voor de winnaar van de Wim de Kisbokaal zijn er, naast de goedgevulde envelop met 450,00, 2 vrijkaarten voor een weekend paaspop 2020! Wie wil dat nou niet winnen… Schrijf je snel nog in en maak kans op deze prachtige prijzen!

Foto: uitreiking van de Wim de Kis-bokaal 2019 met de kinderen van Wim van den Oetelaar. Naast winnares Aniek Diks Joost (l), Joris, sponsor Neeltje Kuenen, Janneke en Judith.

Klik hier om in te kunnen schrijven

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz