Na een succesvol sportcafé voor de dressuurruiters is het woensdagavond 4 maart tijd voor de springruiters.
De KNHS regio Noord-Brabant wil graag van de ruiters zelf horen wat ze goed doen, wat er beter kan en hoe de kampioenschappen leuker en interessanter kunnen worden gemaakt. Is de bodem van levensbelang voor een geslaagd kampioenschap of blijven de deelnemers zelfs weg als de bodem niet naar wens is?

Is er bijvoorbeeld behoefte aan andere wedstrijden tijdens de kampioenschappen zoals een 1.40m rubriek? Hoe denken de springruiters over het leeftijdsgericht sportaanbod? Deze en andere vragen komen aan bod.
In groepen worden de deelnemers gevraagd een visie formuleren. De uitslagen worden gepresenteerd en daarmee gaat de regio aan de slag. Het KNHS bestuur van de regio Noord-Brabant hoort heel graag wat de ruiter graag wil

Meedenken, meepraten en meewerken aan nog betere wedstrijden?
Geef je op en stuur een mail naar pac.timmers@hetnet.nl

Gastspreker deze avond is Maarten van der Heijden. Maarten is directeur topsport van de KNHS en geeft een inzicht in de voorbereidingen en uitdagingen van de Olympische Spelen in Tokyo 2020.

Lees ook: Dressuur sportcafe

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz