Vanaf 1 april start Nieuws.horse met een nieuwe service: Nieuws.horse PHOTO. Met de start van het buitenseizoen kom je de fotografen van Nieuws.horse overal tegen. De foto’s zijn eenvoudig en snel te bestellen in onze foto-webshop. 

De foto’s zijn te bestellen als digitaal bestand, afgedrukt op 1e klas fotopapier in vele maten en op de meest uiteenlopende artikelen. Met deze nieuwe fotoservice van Nieuws.horse zet het snelstgroeiende paardensport kanaal van Nederland een grote stap. Nieuws, interviews, regionaal nieuws, vlogs, livestreams en foto’s. Nieuws.horse biedt het hele scala.

Profiteer de hele maand april van onze kennismakingsaanbieding.
Bestel je in april twee foto’s, dan krijg je 50% korting op je tweede foto!

Wil jij als fotograaf, professioneel of hobbymatig het Nieuws.horse PHOTO team versterken of wil je meer weten? Mail naar redactie@nieuws.horse!

Foto: Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz