[responsive_menu_pro]

KNHS Regio Zuid-Holland verzet aankomende zondag een aantal rubrieken in verband met de storm Dennis. De finales van de Kampioenschapen vinden een week later plaats. Dat geldt ook voor het indoor regiokampioenschap springen pony’s klasse B t/m M.

“Alle opties zijn overwogen maar we zien in het belang van veiligheid van paard/pony en ruiter geen andere mogelijkheid dan de wedstrijden te verplaatsen,” aldus de KNHS Regio Zuid Holland. “We luisteren voortdurend goed naar alle argumenten voor en tegen en doen ons best om een passende, maar vooral veilige oplossing te vinden. De wedstrijdcommissie werkt momenteel hard aan een nieuw programma, locatie en team van officials.”

“Maar als je naar de weerkaarten kijkt, is storm Dennis nog forser dan Ciara was. Het verschil: waar Ciara ons vol trof, maakt Dennis zeer waarschijnlijk een afslag boven zee. Toch moeten we rekening houden met stormachtige snelheden”, aldus de Telegraaf.

Vooralsnog gaan de regiokampioenschappen springen in de klasse Z en ZZ en de Randstadcup 2020 gewoon door.

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz