De springdirecteur van de FEI, John Roche, zal eind februari met pensioen gaan. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de Federatie vanaf mei 1987. 

John Roche begon op de sportafdeling van de FEI. Ook was hij secretaris van de Jumping and Driving Committee. Toen in 2007 de functie van FEI Juming Director werd opgericht, promoveerde hij tot deze functie. Tijdens zijn jaren bij de FEI heeft hij bijgedragen aan de groei van de internationale springsport. Dit ging van 340, naar bijna 1.800 internationale evenementen.

Tijdens de Olympische Spelen in Tokyo zal Captain Roche een FEI-gast zijn. Daarnaast zal er een speciale presentatie voor hem gegeven worden tijdens het FEI Awards-galadiner dat plaats zal vinden in Johannesburg (RSA) in november 2020.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz