NIEUW vanaf MAART 2020 – Hunters en Equitation wedstrijden door HJEHOLLAND bij Equestrian Centre de Peelbergen, Kronenberg

Na Stal Groenendaal in Bunschoten, zal de sterrenlocatie EC de Peelbergen in Kronenberg het podium zijn voor een Hunters en Equitation wedstrijd georganiseerd door Hunter-Jumper Equitation Holland.

Met dank aan een unieke samenwerking tussen HJEHolland en Ken Ruysen, directeur van EC de Peelbergen, is het mogelijk gemaakt deze wedstrijden op deze internationale locatie te hosten. Ken Ruysen: ‘Wij geloven dat deze sport toekomst heeft in de Nederlandse paardensport, we willen daarom graag faciliteren door het beschikbaar stellen van onze accommodatie. Zoals bij de laatste editie in 2019 bij de Anglo-European Stud in Schijndel, krijgen ruiters vanuit Duitsland en België de mogelijkheid af te reizen naar een toplocatie dichterbij hun in de buurt.

Op zaterdag 21 maart zullen de voorbereidende clinics plaatsvinden. Hierbij staat het volledige wedstrijdparcours gereed en kan er volop onder begeleiding van een Amerikaanse jury/trainer geoefend worden. Ook voor ruiters die zelfstandig willen komen rijden is er de mogelijkheid in te schrijven voor het oefenparcours.

Zondag 22 maart start de officiële wedstrijd en zullen alle rubrieken aan bod komen. De dag zal worden gestart met de Elementary rubrieken, deze rubriek is echte aanvulling in het programma omdat ruiters vanuit alle andere disciplines interesse blijken te hebben en deel nemen! Daarna vervolgen we het programma met de Hunter rubrieken, daarna de Equitation rubrieken en tot slot komen de Open rubrieken aan bod.

Speciaal voor de professionals heeft onze sponsor Horseflight.com weer een flinke prijzenpot voor de Open Hunter Derby van maar liefst €500,- en extra prijzen beschikbaar gesteld! Een prijzenpot die je zeker niet overal tegenkomt, gehouden op een A-locatie en met een prachtig parcours met onze sponsorhindernis van Horsefriend Products! Daarnaast hebben we op onze Facebook pagina een deel, like en win-actie om een startbewijs op deze prachtige locatie te kunnen winnen!

Dus schrijf je in en check snel de Facebook pagina!

www.hjeholland.nl/inschrijven
www.facebook.nl/hunterjumperequitationholland

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz